Basiszorg verlenen

 

Basiszorg

Mensen hechten veel waarde aan persoonlijke verzorging maar niet iedereen is goed in staat dit zelf te kunnen. Een extra handje is dan fijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hulp bij douchen, aankleden, gebitsverzorging of steunkousen aantrekken. 

 

Om een zo goed mogelijke match te maken vragen we je alvast om ons al iets over jezelf te vertellen. Wat maakt dat dit werk goed bij jou past? Samen zoeken we naar werk wat het beste bij jou past!

 

Alfahulp

Als alfahulp sluit je een arbeidsovereenkomst met jouw klant. Alfasens bemiddelt in het leggen van het eerste contact, maar daarna onderhoud je de relatie zelf. Dit betekent ook dat je samen met de klant afspraken maakt over de uren en taken. Je werkt zelfstandig, met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je voert de gewerkte uren in ons systeem in.

 

Alfasens betaalt, namens de klant, jouw loon en ziekengeld uit. Hierdoor wordt voor de klant de administratie beperkt. Je kunt je zelf verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. We informeren je daar graag over. 

 

Als je na 2 werkdagen nog geen reactie hebt ontvangen neem dan contact op met 085-8769434.

 

 

 

 

Ook inschrijven voor andere werkzaamheden? Klik dan op de knop hieronder!

Aanmeldformulier

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.