Werken via Alfasens

 

Alfasens bemiddelt in verschillende diensten. Tot medio 2021 was dit hoofdzakelijk gericht op de huishoudelijk werkzaamheden. Vanaf heden biedt Alfasens nog veel meer mogelijkheden! De vertrouwde constructie, met nieuwe werkzaamheden.

 

 

Welke werkzaamheden passen het beste bij jou?

 

 


Nachtzorg

Ben je juist 's nachts op je best? Wil je klaarstaan voor mensen die dan hulp nodig hebben? Je werkzaamheden bestaan uit slaapdiensten en begeleiding ofwel toezicht in de nacht. Handig als je hier wat achtergrond in hebt, bijvoorbeeld als medisch student of student fysiotherapie of ergotherapie of een ander relevant raakvlak met deze ondersteuning. 

 

 

Verschillende mogelijkheden

Maatje in huis

Ben jij een sociaal dier? Geeft het jou een goed gevoel om wat voor een ander te betekenen? Samen een boek lezen, een spelletje doen, een kopje koffie of thee drinken, heerlijk op pad of een luisterend oor bieden? Als maatje ben jij er voor de klant!

 

Huishoudelijke hulp

Een schoon en opgeruimd huis is voor veel mensen een basisbehoefte. Of jouw klant nu jong is met een gezin of ouder en alleen; de behoefte blijft hetzelfde. Als huishoudelijke hulp zorg jij voor een fijn huis dat lekker ruikt en opgeruimd is!

 

Basiszorg

Mensen hechten veel waarde aan persoonlijke verzorging maar niet iedereen is goed in staat dit zelf te kunnen. Een extra handje is dan fijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hulp bij douchen, aankleden, gebitsverzorging of steunkousen aantrekken. 

 

 


Maatje in huis

Aanmelden als Maatje in huis?

Huishoudelijke hulp

Aanmelden als Huishoudelijke hulp?

Basiszorg

Aanmelden voor de basiszorg?

Nachtzorg

Aanmelden voor de nachtzorg?