Maatje worden

 

Maatje in huis

Ben jij een sociaal dier? Geeft het jou een goed gevoel om wat voor een ander te betekenen? Samen een boek lezen, een spelletje doen, een kopje koffie of thee drinken, heerlijk op pad of een luisterend oor bieden? Als maatje ben jij er voor de klant!

 

Om een zo goed mogelijke match te maken vragen we je alvast om ons al iets over jezelf te vertellen. Wat vind jij leuk om te doen? Wat maakt jou gelukkig? Samen zoeken we werk wat echt bij jou past!

 

Alfahulp

Als alfahulp sluit je een arbeidsovereenkomst met jouw klant. Alfasens bemiddelt in het leggen van het eerste contact, maar daarna onderhoud je de relatie zelf. Dit betekent ook dat je samen met de klant afspraken maakt over de uren en taken. Je werkt zelfstandig, met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je voert de gewerkte uren in ons systeem in.

 

Alfasens betaalt, namens de klant, jouw loon en ziekengeld uit. Hierdoor wordt voor de klant de administratie beperkt. Je kunt je zelf verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. We informeren je daar graag over. 

 

Als je na 2 werkdagen nog geen reactie hebt ontvangen neem dan contact op met 085-8769434.

 

 

 

 

Ook inschrijven voor andere werkzaamheden? Klik dan op de knop hieronder!

Aanmeldformulier

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.